В Кіцмані горів колишній кооператив

12 липня у місті Кіцмань о 20:48 по вул. Незалежності виникла пожежа в будівлі колишнього кооперативу, де знаходиться три магазини. Загорання виникло на горищі будівлі. Пожежу помітили місцеві мешканці коли вогонь розповсюдився по всій покрівлі. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань.

Запізніле повідомлення про пожежу, дерев’яні конструкції будівлі та легкозаймисті речовини, які знаходилися на горищі сприяли швидкому розповсюдженню вогню, площа пожежі складала 150 кв. м. На допомогу рятувальникам з м. Кіцмань прибули пожежно-рятувальні підрозділи Чернівців та місцева пожежна команда смт. Неполоківці. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття, а в подальшому повністю ліквідували її. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося не допустити розповсюдження полум’я, що дозволило врятувати від знищення приміщення двох магазинів. Вогнем знищено частину дерев\’яного перекриття на площі 150 кв. м., оздоблення стін та меблі магазину «Сантехніка». Постраждалих немає.

Того ж дня до Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець надійшло повідомлення про те, що в селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку місцевої мешканки. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежа була ліквідована на початкових стадіях горіння силами місцевого населення. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata