Обсяги виробництва на Буковині

Індекс промислової продукції області у січні–жовтні п.р. порівняно з січнем–жовтнем 2012р. становив 100,6%, у жовтні п.р. порівняно з попереднім місяцем – 78,1%, жовтнем 2012р. – 88,5%. Повідомляє ГУ статистики Чернівецької області.

Темп зростання обсягів виробництва у січні–жовтні п.р. порівняно з січнем–жовтнем 2012р. в добувній та переробній промисловості становив 93,9%, у т.ч. в добувній промисловості і розробленні кар’єрів – 86,0%, у переробній промисловості – 94,2%.

Серед підприємств переробної промисловості збільшення обсягів промислової продукції відбулося у машинобудуванні на 13,4%, у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 6,2%. Зменшились обсяги промислової продукції у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності, у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування, у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції

Обсяги постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря у січні–жовтні п.р. порівняно з січнем–жовтнем 2012р. зросли на 21,5%.
В.С. Дронь, заступник начальника Головного управління статистики

peredplata