Чернівецька \”Свобода\” висловлює співчуття з приводу передчасної смерти побратима Степана Спіжавки

На 59-му році життя після важкої хвороби відійшов у вічність батько, талановитий лікар, патріот, порядна й шляхетна людина, депутат Чернівецької обласної ради від Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” Степан Спіжавка. Чернівецька обласна організація ВО \”Свобода\” та народний депутат України Руслан Зелик висловлюють щирі співчуття родині та близьким націоналіста. Сумуємо разом із вами з приводу непоправної втрати.

Степан Георгійович народився 11 листопада 1955 року в селі Товтри Заставнівського району Чернівецької области. Відомий на Буковині та в Україні лікар травматолог-ортопед вищої категорії (мануальна терапія, артроскопія, ударно-хвильова терапія), член асоціації артроскопії та спортивної медицини України.
2010 року Степана Спіжавку обрали депутатом Чернівецької обласної ради в мажоритарному окрузі на Заставнівщині. Очолював Заставнівську районну організацію ВО \”Свобода\”. 2012 року \”Свобода\” висунула Степана Георгійовича кандидатом у депутати Верховної Ради України у 203-му виборчому окрузі.

Чернівецька обласна організація ВО \”Свобода\” та народний депутат України Руслан Зелик висловлюють свої співчуття родині та близьким Степана Спіжавки у зв\’язку із непоправною втратою. Нас залишив побратим, чудова людина й неперевершений фахівець. Нехай земля йому буде пухом.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

peredplata