На Роші вже більше 12-ти годин нема світла, люди мерзнуть у власних оселях

На Роші  вже більше 12-ти годин нема світла, люди мерзнуть у власних оселях Про це повідомляють мешканці вулиці Заставнянської. Вони обурені, що нема ніякої реакції місцевих енергетиків на їхні прохання про відновлення електропостачання. Кажуть, що над ними просто знущаються, бо світло буває по годині-другій в день, не працюють котли, виходить з ладу побутова техніка, почалися масові захворювання, особливо потерпають діти та старенькі люди.

Аби прояснити ситуацію, ми звернулися до Чернівецького міського району електромереж (тел. 58 49 26). Там повідомили, що ситуація на Роші «перебуває під контролем», і треба просто набратися терпіння та чекати. Мовляв, погодні умови спричинили обледеніння ліній електропередач, також у багатьох місцях на ЛЕП попадали дерева. Люди ж не хочуть чекати цілими днями, адже за спожиту енергію вони платять вчасно.

Станом на 12-30, за повідомленням диспетчера, оселі мають світло, за винятком хіба що окремих будинків. Люди ж повідомляють, що не бачили жодної ремонтної бригади…

peredplata