Чернівчанку госпіталізували внаслідок отруєння чадним газом

5 лютого до народної служби порятунку 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в одній з кімнат квартири на другому поверсі двоповерхового житлового будинку по вул. І. Франка в Чернівцях.

За місцем виклику відразу виїхали 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 Чернівців, які прибули за лічені хвилини. Як з’ясувалося, пожежа виникла через те, що інфрачервоний обігрівач впав на підлогу, внаслідок чого почав горіти паркет в кімнаті.

На момент виникнення пожежі в квартирі перебувала домовласниця, жінка 1967 року народження. Рятувальники та працівники швидкої медичної допомоги, які прибули на місце події, транспортували жінку до автомобіля швидкої допомоги. Потерпілу з отруєнням чадним газом госпіталізовано в реанімаційне відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні. В подальшому рятувальники оперативно локалізували пожежу, запобігши розповсюдженню вогню. Полум’ям знищено обігрівач, пошкоджено паркет. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Всього протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 3 пожежі, на яких вогнеборці врятували від знищення 3 будівлі. З початку року на території краю виникло 66 пожеж, на яких загинуло 4 людини, ще 3 буковинців отримали травми різного ступеня важкості. Управління ДСНС України у Чернівецькій області закликає громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Цінуйте ваше життя та здоров’я.

peredplata