«НЕПРОХАНИХ ГОСТЕЙ» ЗАТРИМАНО НА КОРДОНІ

На Буковині, в рамках реалізації випереджувальної інформації прикордонниками мобільної застави «Чернівці» затримали незаконних мігрантів та їхнього провідника. Про це повідомляє Чернівецька прикордонна служба.
Учора, організувавши засідку неподалік українсько-румунського кордону прикордонниками було затримано трьох осіб, двоє з яких громадяни Сирії, а третім був громадянин Російської Федерації арабського походження. Більше того останній виявився провідником та відповідав за переправку двох інших сирійців до Швейцарії через Україну, Румунію, Угорщину, Австрію та Німеччину.
Як пізніше стало відомо з метою фінансового збагачення росіянин за свої послуги переправи до ЄС з кожного із нелегалів зібрав по 4,5 тисячі доларів США. Використовуючи російський паспорт останній без проблем перевозив сирійців з Москви до Республіки Білорусь.
Правопорушників було доставлено до пункту тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їхню подальшу долю визначить суд.

peredplata