Міліція припинила виробництво фальсифікату

Протягом п’яти місяців мешканець міста Вашківців постачав алкогольний сурогат власникам продуктових магазинів Вижницького району.
Свою діяльність чоловік розпочав у листопаді минулого року. Але він не вперше організовує подібне виробництво, адже відомо, що підозрюваний вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Але вирішив, що двічі снаряд в одне місце не потрапляє і, після звільнення з місць покарання, повернувся до виготовлення підробленої горілки.
Виробництво розгорнулось досить масштабно. Під час санкціонованих обшуків у підозрюваного вдома, та у приміщеннях, які останній використовував для виробництва фальсифікату, працівники управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС області вилучили цілий «арсенал».
А саме: 300 літрів спирту, 100 пляшок з готовою продукцією, 250 порожніх пляшок, 10 тисяч марок акцизного збору та інші засобі для виготовлення фальсифікату включаючи корки та етикетки.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
СЗГ УМВС України
в Чернівецкій області

peredplata