Чернівці приєднаються до всесвітньої акції «Година Землі»

Чернівці приєднаються до всесвітньої акції «Година Землі»Чернівецька обласна громадська організація «Захист» спільно із Чернівецькою командою «Зробимо Україну Чистою» 29 березня з 20:30 до 21:30 на проводить акцію «Година Землі».
Зовнішнє освітлення Ратуші та Центральної площі на годину будуть вимкнені для того, аби привернути увагу городян до проблеми глобальних змін клімату. Це символічна акція, дія якої спрямовується через відмову від електроструму хоча и одну годину.

Кожен з нас може подарувати 60 хвилин планеті, вимкнувши вдома світло та електроприбори. Крім того, ми запрошуємо цю годину провести разом на Центральній площі.

Разом ми викладемо свічками символ планети, для чого просимо учасників взяти свячу – «таблетку» собі та другу. Крім того, на чернівчан чекає виступ театру вогню, що особливо ефектно виглядатиме в темряві площі.

Запрошуємо вас долучитись до еко-ініціативи 29 березня з 20:00 до 21:30 на Центральній площі.

«Година Землі»-Чернівці: http://vk.com/godinazemliche , «Година Землі»: http://wwf.panda.org/uk/campaigns/eh14/ , Сторінки ЧОГО «Захист»: http://vk.com/zahystcv , www.zahystcv.org , «Зробимо Україну Чистою»-Чернівці: http://vk.com/letsdoit_chernivci , https://www.facebook.com/letsdoitchernivci

****************************************
Довідково: Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Відгук світу на Годину Землі 2010 був ще більшим – більше 4000 міст в 127 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії вперше у 2009 році, коли до Години Землі долучилися 16 міст та містечок країни. Кампанію підтримали десятки громадських та бізнес організацій, навчальних закладів та урядових структур. Багато ресторанів та кафе по всій країні запросили своїх відвідувачів провести суботній вечір у романтичній атмосфері при свічках.

peredplata