Чернівецькі рятувальники ліквідували 3 пожежі

1 квітня у в селі Клішківці Хотинського району горіла господарська будівля. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці відразу виїхали на місце події. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого розповсюдження полум’я, адже поруч із місцем виникнення пожежі знаходився житловий будинок. Бійці ДСНС оперативно локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття господарської будівлі, пошкоджено конструкції будівлі. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю та житловий будинок. Постраждалих немає.
Ще одна господарська будівля того ж дня горіла в селі Підвальне Герцаївського району. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини міста Герца та місцева пожежна охорона села Горбово, які виїхали на місце події, ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося запобігти подальшому розповсюдженню вогню, що дозволило врятувати від знищення поруч розташовану ще одну господарську будівлю. Полум’ям знищено частково речі домашнього вжитку. На пожежі ніхто не постраждав.
1 квітня також виникла пожежа в житловому будинку у селі Вовчинець Кельменецького району. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки люди помітили пожежу ще на початковій стадії горіння і ліквідували пожежу. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata