Чернівецька «Турбота» проведе для ветеранів святковий вогник

На черговому засіданні міської соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота» було розглянуто звернення громадян щодо звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру.

Членами комісії було прийнято рішення про звільнення двох громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», одній особі погоджено перехід з платного обслуговування із встановленням диференційованої плати відповідно до державних стандартів на платне соціальне обслуговування за затвердженими тарифами. Погоджено безкоштовну видачу медикаментів за призначенням лікарів трьом підопічним відділення соціально-медичних послуг.

Також комісія погодила перерахування коштів із спеціального фонду на проведення святкового вогника, присвяченого Дню Перемоги, для 70-х підопічних – ветеранів ВВв, який відбудеться 6 травня в ресторані «Чернівчанка», та придбання продуктових наборів для привітання ветеранів вдома.

Крім цього, комісією погоджений список громадян, які за період з 28.03.2014 р. по 29.04.2014 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота», та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

peredplata