Податківці вилучили партію алкоголю преміум-класу

В ході операції «Акциз-2014», працівниками оперативного управління ДПІ у м. Чернівцях встановлено факт реалізації та зберігання алкогольних напоїв іноземного виробництва без будь-яких дозвільних документів, а в подальшому вилучено елітний алкоголь без марок акцизного податку, загальною вартістю більш ніж 23 тис. грн.
Поблизу однієї із торгових точок на ринку „Головний” чернівчанин реалізовував елітні лікеро-горілчані вироби без марок акцизного податку України та відповідних дозвільних документів, деякі пляшки були марковані акцизними марками інших держав.
Серед пляшок з елітним алкоголем була продукція держав Італії та Португалії: «FRAGOLINO», «GRAU DESERT», «SPYMANTE», «BRINOLATE», «MONTA PESO», «PONELLI», «CASTELLI»; лікер «DAUSH», «LUGANO»; віскі «SCOTSH RILL», «BLACK GROV» , «HIGHLAND»; мартіні «MORANI»; коньяк «NAPOLEON». Всього оперативними працівниками ДПІ у м. Чернівцях було конфісковано понад 200 пляшок елітних алкогольних напоїв.
За результатами проведених заходів складено протокол про адміністративне правопорушення, який направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства, алкогольні напої вилучено.
Бюджет та здоров»я громадян не повинні страждати від нечистих на руку ділків, тому ДПІ у м. Чернівцях закликає чернівчан не бути байдужими та повідомляти про такі факти. Інформацію просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А.
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata