У Чернівецькому СІЗО відбувся обряд хрещення

3 червня 2014 року у церкві святої Анастасії Узорішительниці, яка розташована на території Чернівецького слідчого ізолятора, протоієрей Ігор (Попівчук) провів Таїнство хрещення для одного із засуджених. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

Перебуваючи під вартою, засуджений М. почав переосмислювати свої погляди на життя та вирішив прийняти Бога у своє серце і душу, звершивши церковний обряд. Тож засуджений звернувся із проханням про проведення хрещення до адміністрації установи, яка з радістю допомогла йому у здійсненні духовного очищення.

«Духовно-просвітницька діяльність, яку проводять представники православної церкви в слідчому ізоляторі, сприяє духовному відродженню та ресоціалізації осіб, що утримуються під вартою. Адміністрація СІЗО щиро сподівається на те, що й інші засуджені та ув’язнені, які завинили перед законом, будуть виявляти бажання покаятися та у подальшому бути законослухняними громадянами», – зазначив заступник начальника Чернівецького слідчого ізолятора із соціально-виховної та психологічної роботи Микола Труфин.

peredplata