У Чернівцях наркоман встромив дівчині шприц у шию

У Чернівцях наркоман встромив дівчині шприц у шию Чернівчанин встромив дівчині шприц в шию за те, що вона відмовилась з ним познайомитись.

Перелякана дівчина вирішила, що в шприці була наркотична речовина та одразу звернулась до медиків і правоохоронців. На щастя, життю постраждалої нічого не загрожує, адже у шприці була звичайна вода для ін’єкцій. Про це повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Правоохоронцям вдалося встановити особу та місцезнаходження зловмисника. Останній намагався заперечувати свою причетність до злочину.

Під час огляду помешкання у чоловіка було вилучено речовину, схожу на канабіс та таблетку із написом «субітекс», тому не виключено, що злочин був вчинений у стані наркотичного сп’яніння.

Також стало відомо, що підозрюваний був засуджений за особливо тяжкі злочини. Чоловік провів 12 років свого життя за гратами і у 2011 році звільнився з місць позбавлення волі.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні правопорушення передбаченого ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України

peredplata