Журналістка газети \”ЧАС\” відбила напад зловмисника

Журналістка газети "ЧАС" відбила напад зловмисника У п’ятницю, 4 липня удосвіта якийсь негідник проник через відчинене вікно до квартири, в якій мешкає наша колега, 23-річна журналістка. Мета такого візиту поки що залишається невідомою, однак очевидно, що навряд чи це було бажання привітати молоду дівчину з її днем народження, який припадав саме на той день.

Помітивши спросоння непроханого гостя, вона не розгубилася та почала кликати на допомогу. Тоді вранішній візитер задля уникнення зайвого галасу почав затуляти їй рота. Відважна журналістка вкусила негідника, а той у відповідь застосував силу та вибив дівчині два зуба. Після цього хутко «накивав п’ятами».
Наша колега одразу зателефонувала на спецлінію 102 та дочекалася приїзду правоохоронців. Міліцією вживаються необхідні заходи для встановлення особи та затримання зловмисника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Правоохоронці звертаються до усіх можливих свідків: хто володіє будь-якою інформацією про цю подію, повідомляти на спецлінію 102.

Редакція газети ЧАС бере цю кримінальну справу під інформаційний контроль.

peredplata