У Чернівцях більшає біснесменів

Станом на 1 липня цього року загальна кількість платників податків склала у Чернівцях 38155 суб\’єктів господарювання (в тому числі юридичних осіб – 8630, фізичних осіб – 29525).

На спрощеній системі оподаткування на цю ж дату перебувають 12 463 платників. 209 чернівчан здійснюють незалежну професійну діяльність, а саме: 46 – приватні нотаріуси, 159 – адвокати та 4 арбітражні керуючі. Лише протягом останнього місяця розпочали свій бізнес 89 чернівчан: взято на облік 32 суб\’єкта господарювання – юридичних осіб та 57 – приватних підприємців.

«Спрощення ведення бізнесу – основне завдання податкового відомства – наголосив начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський. – Ми довіряємо громадянам і бізнесу, наша співпраця з ними й надалі розвиватиметься на умовах партнерства, адже у нас спільна мета – забезпечення ритмічного наповнення бюджету. Відтак, пріоритети нашої роботи спрямовані на вдосконалення системи адміністрування податкових і митних платежів та застосування в нашій роботі новітніх технологій, що стимулюватиме бізнес-середовище та створить рівні конкурентні умови для суб\’єктів господарювання» – додав очільник податківців.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області висловлює щиру подяку тим платникам податків, які відповідально виконують свій конституційний обов\’язок та закликає усіх чернівчан до легалізації власного бізнесу та порядності у сплаті податків.

peredplata