Головою буковинської \”Свободи\” знову став Мельничук

Головою буковинської "Свободи" знову став Мельничук На конференції Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”, яка відбулася 12 липня, обрали голову чернівецької обласної організації партії. Про це повідомили у прес-службі облорганізації партії.

Більшістю голосів на конференції головою Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\” обрано старого голову Віталія Мельничука.

– Я давно знаю Віталія не лише як партійця, а і як друга, побратима. Як на мене, упродовж років нашої спільної роботи у партії Віталій виріс у політичному плані. Ця людина зуміла створити чудову обласну організацію і стати хорошим керівником для чернівецьких свободівців. Він добре справляється з депутатською роботою, адже авторитет свободівських депутатів у Чернівцях на досить високому рівні. Я вважаю, що Мельничук є саме тим кандидатом на пост голови обласного осередку, який зможе продовжувати розвивати чернівецьку \”Свободу\”, – сказав Народний депутат України, уповноважений у Чернівецькій області Руслан Зелик.

peredplata