Чернівецька міськрада закупила буковинським бійцям бронежилети, біноклі та дальномір

Чернівецька міськрада закупила буковинським бійцям бронежилети, біноклі та дальномір Міська рада відзвітувала про витрати коштів благодійної допомоги на закупівлю амуніції військовим.

27 червня сесія міської ради надала дозвіл МТК \”Калинівський ринок\” виділити 50 тисяч гривень для придбання військової амуніції чернівецьким військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО.

За виділені кошти за рішенням Центру допомоги задіяним в антитерористичній оперції військовим та їх родинам у ФОП Демучеч О.М. закупили:

65 бронежилетів RAMOR550 (4+ рівень захисту) по ціні 4700грн./шт.
65 розгрузок тактичних по ціні 470 грн./шт.
2 бінокля нічного бачення Edge G 2.7*50 по ціні 8362 грн./шт.
дальномір Leupoid RX-1000 по ціні 8925 грн.

Загалом на закупівлю обладнання та амуніції витратили 361699 грн. Куплене передали бійцям 8-го територіального батальйону.

Окрім того, як повідомляють у міській раді, у харківського механічного заводу для 80-ї аеромобільної бригади придбали 4 захисних екрани для БТР по ціні 35370 грн./шт. Один такий екран вже доставили в зону АТО і встановили на БТР, ще 3 будуть виготовлені 27 липня.

Наразі центр допомоги шукає кошти для закупівлі кевларових касок, радіостанцій MOTOROLA з спеціальними характеристиками, додаткових комплектів форми, бронежилетів, ємностей, електрокабелю.

Перелік необхідного для військовослужбовців визначається відповідно до звернень командування військових підрозділів.

peredplata