Як Бешлей допоміг Каспруку

Як Бешлей допоміг КаспрукуБагато різних проблем залишилося вирішувати Чернівцям від влади тих часів, коли Михайлішин з ПР та тушками захопив кабінет міського голови. Три роки і два місяці вони правили містом.
За цей час знищили дороги, підняли тарифи на послуги і т. д.
Ще немає двох місяців, як чернівчани з ганьбою прогнали владу регіоналів і вибрали головою Олексія Павловича Каспрука. Йому дісталося зараз напівзруйноване господарство, понищені дороги, тротуари.

Але команда Каспрука береться за справу зі всією відповідальністю. Зараз проводяться ямкові ремонти на окремих дорогах, які понівечили за правління регіоналів, латаються мощені бруківкою ділянки на центральних вулицях. Допомагають міському голові окремі депутати. Наприклад, Володимир Бешлей, який довгі роки у міськраді опікувався житлово-комунальним господарством. Йому добре відомі місця руйнації попередньою владою. Він знаходить їх і повідомляє про це міського голову.
Днями Бешлей знайшов яму біля театру. Вона утворилася тут давно. Але нікому до неї не було діла. Володимир Бешлей сфотографував це і показав усім, яку спадщину отримала теперішня влада від керування Михайлішиним і його командою.
Міський голова подякував Бешлею за допомогу і дорогу відремонтував. Тепер міська рада просить депутата й надалі викривати недоліки, які залишилися у місті від керування партії регіонів.
Спільними зусиллями ми зможемо подолати проблеми і зробити наше місто справді європейським малим Парижем.
Петро КОБЕВКО

peredplata