У Чернівці прибув трагічний вантаж

Учора, 4 серпня, чернівецький аеропорт прийняв трагічний рейс. На малу батьківщину прибули тіла загиблих в зоні АТО Юрія Чікала із села Нові Бросківці Сторожинецького району та Віктора Бабюка із села Ошихліби Кіцманського району. Обидва буковинці загинули під містом Шахтарськ після обстрілу російськими найманцями.

Прощання із загиблими буковинцями відбулося на території військової частини А2582 (колишній 300-ий полк) в Чернівцях, повідомляє прес-служба ОДА. Поховають воїнів у рідних селах.

Як зазначив обласний військовий комісар Віталій Чурай, з початку військових дій в зоні АТО загинуло 17 буковинців, 50 поранених краян лікуються у різних медичних закладах.

«Хочу висловити щирі співчуття родичам і близьким тих хлопців, які загинули. Тут важко щось казати, бо горе батьків безмежне. Але наші солдати захищають нашу державу. Особливо важко дивитися в очі родичам загиблих у той час, коли в області проходять мітинги за припинення антитерористичної операції, – відзначив Віталій Чурай. – Фактично це означає, що полеглі вояки загинули марно, а тих, хто нині веде героїчну боротьбу за Україну, буде кинуто напризволяще. Ми повинні завершити це завдання із захисту суверенності та недоторканості нашої держави».

У Чернівці прибув трагічний вантаж

У Чернівці прибув трагічний вантаж

У Чернівці прибув трагічний вантаж

peredplata