Податкову відвідали майже 200 тисяч чернівчан

Протягом семи місяців цього року (за даними програми зчитування відвідувачів) Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях відвідало 191177 платників.
Впродовж цього ж періоду працівники Центру надали відвідувачам майже 200 тисяч послуг: консультаційних – 3168; інформаційних – 1856; адміністративних – 17520 та понад 177 тисяч інших послуг (прийом звітності, вхідних документів та інші). Скарг від платників податків на якість наданих послуг не було.
Для покращення обслуговування відвідувачів у Центрі обслуговування встановлено 4 аналогові камери відео спостереження, які працюють в он-лайн режимі та постійно контролюються керівництвом інспекції.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях гостинно запрошує платників податків скористатись послугами Центру та висловлювати свої побажання щодо розширення діапазону податкових послуг. Пропозиції просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-а; також можна скористатись скринькою, яка знаходиться при вході до Центру.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata