У Чернівецькому СІЗО відбулися урочисті заходи з нагоди 23 річниці незалежності України

21 серпня 2014 року в Чернівецькому слідчому ізоляторі відбулися урочисті збори особового складу з нагоди 23-ї річниці незалежності України.
До присутніх з вітальними словами звернувся заступник начальника відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Богдан Громик.
«Від імені керівництва відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області та від себе особисто сердечно вітаю Вас зі святом — Днем незалежності України та хочу подякувати Вам за професіоналізм, наполегливу та віддану працю. В цей святковий день зичу Вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту та душевної рівноваги. Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього України», – наголосив Богдан Вікторович.
До святкових привітань приєднався також начальник Чернівецького слідчого ізолятора підполковник внутрішньої служби Петро Лисак, який подякував колективу слідчого ізолятора за їх віддану і наполегливу працю та побажав усім миру, благополуччя у сім’ях, а також подальших успіхів на службі.
За сумлінне виконання своїх службових обов’язків наприкінці заходу найкращі працівники отримали почесні грамоти, нагрудні знаки та позачергові спеціальні звання.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata