Соціальні проїзні у Чернівцях як засіб політичної диверсії

Бунт перевізників та пенсіонерів перед міською ратушею 9 вересня — політична диверсія. Такий висновок зробив мер Чернівців Олексій Каспрук. З відповідним запитом він звернувся до правоохоронних органів і СБУ.

Соціальні проїзні  у Чернівцях як засіб політичної диверсії

Яку мету переслідували ті, хто закликав людей пікетувати міськраду і вимагати соціальних проїзних? Швидше за все, це робилося для картинки російських телеканалів.

Там мали показати, як на Західній Україні люди виступають проти української влади. І це тоді, коли на Сході кращі сини і доньки України вмирають за Вітчизну, тут бабусі й дідусі розхитують ситуацію. Бо зросли ціни на бензин і проїзд. Хтось свідомо чинить диверсії, аби створилася ілюзія непокори.

Російськомовні бабусі й дідусі ламали двері мерії, штовхалися і кричали. Серед мітингуючих були активісти-прихожани церков Московського патріархату, який у ці дні підтримує Путіна і його загарбницькі дії на Сході України.

Також у керівництві міським центром організації пасажирських перевезень нині сидять і ті, хто вірою й правдою служив регіоналам та їхній злочинній партії. Проблеми перевезень, можливо, штучно створюються там.

Міський голова запевнив, що всі провокатори і диверсанти, якщо такі виявляться, відповідатимуть за законами України.

peredplata