Викраденою автівкою їздили впродовж всієї ночі

До Сторожинецького райвідділу УМВС звернувся 61-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що його автомобіль зник. Авто він залишив ввечері біля свого будинку, зайшов додому. За звичкою, чоловік навіть залишив ключі у замку запалювання. А вже вранці транспортного засобу на місці не було.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в області.

Правоохоронці одразу вжили всіх необхідних оперативно-розшукових заходів і вже зовсім скоро автомобіль знайшли за декілька кілометрів від дому заявника. А згодом встановили і особи зловмисників. Ним виявилися двоє місцевих мешканців 21-го та 23-ох років. Відомо, що хлопці раніше не судимі, на життя заробляють тимчасовими підробітками.

Того вечора молодики трохи випили та гуляли селом. Дорогою побачили автомобіль, а в ньому – ключі. І сприйняли це як запрошення. Сіли в авто та поїхали кататися. А коли закінчився бензин, залишили транспортний засіб біля дороги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

peredplata