Хто кришує незаконне будівництво на проспекті Незалежності?

Хто кришує незаконне будівництво на проспекті Незалежності?Сьогодні, 12 вересня, Чернівецька громадська організація «Автомайдан-Чернівці» спільно зі спеціально створеною комісією Чернівецької міської ради інспектували незаконне будівництво за адресою проспект Незалежності, 84.

Напередодні член виконкому Олексій Коломієць звернувся до секретаря міськради Ярослава Кушнірика з проханням створити комісію з розгляду звернень від мешканців прилеглих до будівництва житлових будинків.

Місцеві жителі обурені зведенням під їхніми вікнами ще одного торгівельного кіоску. Люди скаржаться, що відкриття такого закладу стане причиною постійного перебування під під’їздами їхніх будинків осіб у стані алкогольного сп’яніння, котрі смітитимуть під дверима квартир та своїм галасом заважатимуть уночі спати. Окрім того, на території, де мав розміщуватися літній майданчик, забудовник викорчував усі дерева і звів фундамент під незаплановану будівлю.

Ярослав Кушнірик зазначив, що міська рада надала два дозволи на зведення літнього майданчика та торгових павільйонів, проте забудовник порушив умови будівництва.
– Тут є два майданчика, виділені під будівництво. На одному, де мав бути літній майданчик, вже залитий бетон, забитий фундамент. Ще одна будівля згідно документів мала б бути торговим павільйоном, проте вже зараз вона займає більшу площу, аніж дозволяють документи, – зазначив Я.Кушнірик.

Голова ГО «Автомайдан-Чернівці» Олексій Коломієць розповів, що організація займається боротьбою з незаконним будівництвом вже тривалий час і має певні успіхи. Зокрема, Олексій Миколайович назвав ім’я депутата, який стоїть за незаконною діяльністю забудовника.
– За нашими власними даними, хоч будівництво і оформлене на іншу людину, але «кришує» його депутат міськради Володимир Бешлей, – повідомив О.Коломієць.

Він додав, що ГО «Автомайдан-Чернівці» не виступає проти торгівлі, але в Чернівцях вже й так достатньо ринків і кіосків.
Сьогодні комісія зафіксувала усі факти порушень і на основі них прийматиме відповідне рішення.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=cT1BIaIzaPc
https://www.youtube.com/watch?v=QPivHiWTaK8

Прес-служба УДАР

peredplata