Чернівецькі митники виявили у паливному баку контрабандні цигарки

Днями в пункті пропуску “Порубне-Сірет” митного поста “Вадул-Сірет” Чернівецької митниці Міндоходів під час здійснення спільного митно-прикордонного контролю припинено чергову спробу незаконного переміщення цигарок. Про це повідомляє прес-центр Чернівецька митниця Міндоходів.

У легковому автомобілі марки «BMW 730I» під керуванням громадянки Румунії, яка прямувала разом із ще одним пасажиром з України до Румунії в приватних справах, під час здійснення поглибленого догляду транспортного засобу виявлено приховані від митного контролю 1360 пачок цигарок марки «ФЭСТ» та 210 – марки «VICEROY», які знаходились в спеціально виготовленому тайнику (сховищі) – обладнаних та пристосованих конструктивних ємностях, які попередньо піддавалися переобладнанню, а саме: частина цигарок – всередині розміщеного під задніми пасажирськими сидіннями паливного баку, інша – в порожнині-тайнику між спинками заднього сидіння пасажирів та багажним відсіком.

Зазначені дії порушниці митного законодавства мають ознаки порушень митних правил, передбачених статтею 471 та частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Предмети ПМП у кількості 1570 пачок на загальну суму 14030,00 грн та легковий автомобіль вартістю 15000,00 грн вилучено.

peredplata