У Чернівцях збудують новий каналізаційний колектор

Каналізаційний колектор діаметром 1000 мм збудують на вулиці Немирівській. Про це на брифінгу повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Сергій Погорений, повідомляє прес-служба.

Старий каналізаційний колектор в цьому районі вже кілька років перебуває в аварійному стані, створює незручності місцевим мешканцям. Одночасно з метою підвищення благоустрою мікрорайону капітально відремонтовано дорожнє покриття вулиці Немирівської. Р

емонтні роботи проведено за рахунок субвенції з державного бюджету. Замовником робіт було УКБ Чернівецької ОДА, виконавцем – ТОВ «Будторгінвест». Сергій Погорений звернув увагу, що при формуванні Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності в м. Чернівцях за рахунок коштів субвенції державного бюджету обласному бюджету у 2014 році в пропозиціях Чернівецької міської ради було чітко зазначено об’єкт – «Капітальний ремонт вул. Немирівської – від вул. Роменської до ЗОШ № 13».

Такі вимоги висувалися з врахуванням проведення в подальшому робіт з облаштування колектору. Однак виконавець робіт проклав асфальтове покриття довжиною 220 п.м. не на тій ділянці дороги, що замовляла міська рада. Це тепер значно ускладнює будівництво колектора. Департамент житлово-комунального господарства міської ради працює над тим, аби організувати будівництво нового каналізаційного колектора з найменшим пошкодженням вже відремонтованого дорожнього полотна.

peredplata