Під СІЗО кричать: \”Юля – наш президент!\”. Тимошенко визирнула + ФОТО

Під СІЗО кричать: "Юля – наш президент!". Тимошенко визирнула + ФОТОБлизько 100 прихильників лідера \”Батьківщини\”, екс-прем’єра Юлії Тимошенко пікетують Київський слідчий ізолятор, вимагаючи її звільнення.

Як повідомляє УНІАН, люди переважно пенсійного віку тримають в руках національні прапори та прапори \”Батьківщини\”, скандуючи \”Юлі – волю\”, \”Юля – наш президент\”, \”Банду геть!\”.

Тимошенко визирнула з вікна верхнього поверху будівлі СІЗО й помахала рукою своїм прихильникам, повідомляє \”Обком\” із посиланням на Українські новини\”.

Побачивши це, мітингувальники кинулися до огорожі.

\”Тримайтеся, усе буде добре\”, – сказала Тимошенко присутнім, посилаючи при цьому їм повітряні поцілунки.

Мітингувальники запустили у небо великі повітряні кулі з прикріпленим до них транспарантом, на якому написано \”Юлі – волю!\”.

У мітингу беруть участь декілька народних депутатів від опозиції, зокрема Юрій Одарченко, Наталія Королевська, Роман Забзалюк, Микола Томенко, Андрій Шкіль, Іван Кириленко.

Для того, щоб учасники мітингу могли краще чути виступаючих, народні депутати підігнали до СІЗО мікроавтобус з гучномовцями.

Станом на 14:15 охорону громадського порядку забезпечували близько 30 співробітників міліції, переважна частина з яких вишикувалась у ланцюг біля входу до СІЗО.

Як відомо, Тимошенко утримується в Лук’янівському СІЗО з 5 серпня.

Печерський райсуд Києва 11 жовтня засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році.

Джерело Українська правда

peredplata