У Чернівцях рятувальники спільно з соціальними працівниками нагадують людям правила безпеки

Із настанням осінньо-зимового періоду різко збільшується ймовірність виникнення пожеж, основною причиною виникнення яких і надалі залишається людський фактор. Саме тому, з метою запобігання виникнення пожеж, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області спільно із співробітниками Комунального центру соціальної та медичної допомоги одиноким і непрацездатним громадянам «Турбота» провели профілактичний рейд в житловому секторі у Чернівцях.
Рятувальники відвідали помешкання людей похилого віку, самотніх громадян та інших краян, яким необхідна соціальна підтримка. Місцевим мешканцям нагадали правила пожежної безпеки, яких щоденно необхідно дотримуватись в побуті, вручили пам’ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Особливу увагу рятувальники приділили роз’ясненню основних правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону. Окрім цього, у оселях де виявлялися несправності в електромережі чи пічному опаленні, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області спільно із іншими відповідними службами допомагали усунути виявлені порушення та замінити несправні розетки і вимикачі.
Дані рейди та зустрічі проводитимуться і надалі. Такі заходи є дуже важливими, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню пожеж і, як наслідок, зменшити матеріальні збитки та, щонайголовніше, врятувати людське життя.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata