Буковинські пожежники врятували від знищення 5 будівель та авто

28 вересня до народної служби порятунку 101 міста Сторожинець надійшло повідомлення про те, що в селі Давидівка Сторожинецького району в господарстві місцевого мешканця виникла пожежа. Загорання сталося в господарській будівлі. Сіно, яке знаходилося всередині споруди, та дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Через це вогонь перекинувся на поруч розташовані літню кухню та житловий будинок. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Відразу за місцем виклику було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони смт. Красноїльськ, сіл Давидівка, Банилів-Підгірний і Чудей. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого розповсюдження полум’я на поруч розташовані ще 2 житлові будинки.

Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу вдалося локалізувати в тих межах, у яких її застали на момент прибуття. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Вогнем знищено 12 тонн сіна, господарську будівлю, пошкоджено перекриття літньої кухні. Загальна площа пожежі склала 170 кв.м.. Бійці ДСНС врятували від знищення 2 житлові будинки.

У Чернівцях по проспекті Незалежності горів легковий автомобіль «Сітроен». Загорання сталося в моторному відсіку легковика. Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення за лічені хвилини прибули на місце події. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження пожежі. Полум’ям знищено моторний відсік. Бійці ДСНС врятував від знищення легковий автомобіль.

Протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 4 пожежі, на яких зберегли від знищення 5 будівель та легковий автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

peredplata