Сотні чернівецьких сімей отримали нові квартири на День міста

289 чернівецьких сімей отримали ключі від нових квартир у дні святкування 606-річчя Чернівців. Загалом до Дня міста відкрили чотири житлових комплекси – на вулицях Воробкевича, Героїв Майдану, Рівненській і Буковинській. Під час урочистого введення в експлуатацію цих новобудов було започатковано традицію підняття прапору України, дарованого мешканцям. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Приємно, що місто розбудовується, що відкриваються сучасні нові житлові будинки, – каже Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Ми маємо справу з відповідальними забудовниками, які не тільки заробляють гроші, а й сплачують податки до міського бюджету, активно беруть участь в благодійній діяльності. Це не може не тішити, що в такий складний час, все ж таки, здається нове житло. Для міста це означає життя, це означає, що наповнюється бюджет, це означає, що створюються нові сім’ї, це означає, що народжуються діти. Тож я дякую будівельникам і замовникам за те, що вони дають місту життя».

Здані об’єкти мають відповідну інфраструктуру: надійні інженерні мережі, паркінг, дитячі майданчики і об’єкти соцкультпобуту.

peredplata