Олексій Каспрук : «На сесії завтра буде спроба подолати моє вето на передачу земельної ділянки по вулиці Зеленій»

Про це заявив сьогодні міський голова на брифінгу. «Завтра сесія… Депутатський корпус не змінився, я це чудово знав, коли обирався. Зараз розхитана політична ситуація, в Україні зявляються нові партії, хтось себе бачить у міській раді від іншої політичної сили…Ці депутати були проти Федорука, підтримували Януковича, писали доноси на студентів…Розуміючи, що скоро можуть бути позачергові вибори, вони концентруються на економічних питаннях. Завтра буде спроба подолати моє вето на чергове таке питання», – сказав міський голова. – На вулиці Зеленій з початку весни функціонує незаконний ринок, люди сплачують невизначеним особам, кошти потрапляють спритним ділкам до кишені».
За його словами, є депутати, котрі виступають за підприємство, що незаконно захопило земельну ділянку. Це – депутат Білик, голова бюджетної комісії . На підприємстві є родичі Продана Василя Сафроновича.
«За фактом захоплення земельної ділянки, яка належить громаді, вже відкрито кримінальне провадження.. Я наклав вето – це питання для мене принципове…»
Ще міський голова повідомив, що у місті зявилися оголошення, що завтра біля міської ради знову збирають людей похилого віку, що буде, мовляв, обговорюватися питання стосовно здорожчання тарифів за проїзд у маршрутках.
«Тобто, хтось хоче повторити історію трирічної давнини ( коли від влади було усунуто команду мера Федорука – авт..) Зняти міського голову не вистачить голосів…До мене доходить інформація, що декого задобрили…що буде ставитися питання про звільнення Георгія Леонтія через закупку неякісних бронежилетів», – зазначив міський голова. Нагнітаючи ситуацію, це буде реальна спроба в опалювальний період залишити міського голову без «правої руки», що добре знається у цих питаннях. І що буде знято Кушнірика Ярослава Денисовича з посади секретаря…Я не боюся – громадськість буде на боці справедливості…»
.

peredplata