Буковинська «Батьківщина» допомогла в проведенні благодійного патріотичного концерту «Дух лицарства»

Учора, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День народження УПА, чернівецьке «Товариство українських студентів-католиків «Обнова» за підтримки партії ВО «Батьківщина» зорганізували в Чернівцях патріотичний благодійний вечір пам’яті героїв, які загинули за Україну – «Дух лицарства». Захід відбувся в рамках молодіжного етно-духовного фестивалю – «Обнова-фест», який мав відбутися у День незалежності України.
У програмі дійства – молитва за Україну, виступи літераторів, борців за волю України, а також концерт відомих патріотичних гуртів та виконавців (кращих учасників минулих фестивалів «Обнова-фест») – театру-студії «Ґердан» (Чернівці), гуртів «Мері» (Львівщина), «Тінь сонця» (Київ) та «Чумацький шлях» (Хмельницький).
Під час концерту голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян привітав глядачів і вручив артистам квіти від лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.
«Дорогі друзі, патріоти! Я знаю, що тут зібралися ті, хто прийшли не за розвагами. Ми зібралися задля єднання. Єднання в пісні, у скорботі за загиблими Героями і у впевненості в перемозі України! – сказав Іван Мунтян. – Хочу подякувати театру-студії «Гердан» за прекрасний виступ. Такі пісні і таке виконання пробуджують те споконвічне, що є в наших душах. Зовсім недавно театр-студія «Гердан» зачарувала своєю енергетикою лідера партії ВО «Батьківщина» Юлію Володимирівну Тимошенко, коли вона приїжджала в Чернівці перед президентськими виборами. Сьогодні, дізнавшись від мене про цей концерт і про ваш виступ, вона просила переказати вам вдячність за вашу творчість, якнайщиріші вітання і найкращі побажання! Від себе особисто, від Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина», яку я очолюю, щиро дякую громадській християнській організації «Обнова», яка робить велику справу, збираючи нас усіх разом, щоби вшанувати наших Героїв! Слава Україні!»
Під час заходу відбувся збір благодійних пожертв на потреби українського війська та на підтримку дітей-сиріт родини священика Дмитра Винника, який разом з дружиною трагічно загинули у серпні цього року в ДТП.

Прес-служба обласної організації партії «Батьківщина»

peredplata