Буковинські митники виявили Контрабандні цигарки у бокових стінках салону та кабіни вантажного автомобіля

Буковинські митники виявили Контрабандні цигарки у бокових стінках салону та кабіни вантажного автомобіляВчора в пункті пропуску “Порубне-Сірет” митного поста “Вадул-Сірет” Чернівецької митниці Міндоходів під час здійснення поглибленого догляду вантажного сідлового тягача іноземного виробництва марки \”VOLVO FM4X2\” співробітниками митниці виявлено приховані від митного контролю цигарки.

Транспортний засіб прямував через митний кордон на виїзд з України під керуванням громадянина України.
Товар знаходився в пустотілому просторі бокових стінок салону по обидва боки кабіни автівки (180 пачок цигарок вітчизняного виробництва \”CLASSIC\” та 60 пачок цигарок іноземного виробництва “MARBLE”) та в порожнині бокової стінки кабіни автомобіля спального відсіку за сидінням водія з лівого боку за декоративною обшивкою (240 пачок марки “CLASSIK”). Доступ до предметів контрабанди став можливим після демонтажу обшивок.
Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.
На підставі статті 511 Митного кодексу України співробітниками митниці складено протоколи про порушення митних правил, за якими предмети ПМП загальною вартістю 4 374 грн. та транспортний засіб, що використовувався для переміщення контрабандних тютюнових виробів, вартістю 300 000 грн., тимчасово вилучено до рішення суду.

Прес-центр Чернівецької митниці Міндоходів

peredplata