Ані Лорак практично не спілкується з п\’ятимісячною донькою

Ані Лорак практично не спілкується з п'ятимісячною донькоюДочці відомої української співачки Ані Лорак вже п\’ять місяців, проте свою першу посмішку і емоції маля дарує не рідній мамі, а обслуговуючому персоналу: двом нянечкам і охоронцеві.

В інтернеті журналісти смакують той факт, що за весь час папарацці так і не вдалося відобразити співачку на прогулянці зі своєю дитиною, пише bublik.delfi.ee.

Ані Лорак постійно знаходиться на зйомках – або в Росії, або в Україні. Звичайно ж, її затребуваність – це чудово, але ось маленька дитина теж потребує уваги.

Не частіше мами доньку бачить і тато Мурат – він або займається своїм бізнесом, або супроводжує дружину на гастролях. Крім того, турецький мачо любить розслаблятися в нічних клубах, за що здобув скандальну славу.

Подейкують, що від зрад чоловіка у Ані Лорак почалася депресія, від якої вона тікає в свою роботу. А одна з подруг співачки нещодавно зізналася, що Кароліна навіть збирається подати на розлучення.

Чи зможуть Ані Лорак та її чоловік подолати сімейну кризу – невідомо. Але найсумніше в усьому цьому те, що від розбіжностей подружжя страждає маленька дитина.

peredplata