У Чернівцях пограбували редакцію газети «Час»

У Чернівцях пограбували редакцію газети «Час» Вночі з 21 на 22 листопада невідомі зловмисники вламалися до редакції газети «Час». Вони відважили вікна на першому поверсі, увійшли до приміщення, вибили двері і піднялися на другий поверх редакції. Там виламали двері у приймальній та у кабінеті шеф-редактора.

Зловмисники забрали два ноутбуки: один – шеф-редактора інший з приймальної. У редакції знаходилося більше десяти різних видів дорого вартісної техніки та інші речі. Але їх зловмисник чи зловмисники не чіпали.

Тому цілком можливо, що злам дверей та погром у редакції – це тільки для відволікання. А насправді зловмисників цікавили носії редакційної інформації. А саме: редакторська інформація та ноутбук, який використовувався, крім іншого, для роботи з кадрами редакції газети «Час». Ще на ньому приймали та відправляли редакційну документацію і використовували у роботі з підприємствами та організаціями з якими мала стосунки редакція газети «Час».

У редакції також не відкидають версію про якесь попередження газети та колективу за їхню правдиву позицію.

Саме напередодні проникнення у редакцію шеф-редактор Петро Кобевко виступив на громадських слуханнях в облраді з пропозицією розпустити Чернівецьку обласну раду і її керівництво як таких, що обслуговували і продовжують обслуговувати партію регіонів Януковича, Папієва та інших негідників.
Міліція розпочала пошуки. Але жодної версії не озвучує.

Злочинці зробили безуспішну спробу відчинити сейф, який залишився у редакції ще з часів Австрійської імперії. У сейфі знаходиться вся юридична документація редакції газети «Час».

peredplata