У Чернівцях міліціонери затримали злодія

33-річний мешканець міста Чернівців вирішив пов’язати свою долю із криміналом. Чоловік вже неодноразово був судимий, нещодавно лише повернувся із місць позбавлення волі. Але виправити світогляд зловмисника не вдалося. Він і далі продовжив красти. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

В око нашому «герою» впала припаркована на одній з вулиць обласного центру автівка. Чоловік деякий час вичікував слушного моменту, а потім підняв камінь та підійшов до автомобіля. Різким рухом він розбив бокове скло та витягнув із салону залишені водієм речі: відеореєстратор, сумку з ноутбуком та робочі документи. Загальна вартість краденого – 8700 гривень.

Після скоєного зловмисник одразу ж чкурнув з місця злочину, але завдяки вчасно наданій інформації та оперативним діям працівників карного розшуку Шевченківського райвідділу міліції негідника було затримано. Наразі відповідно статті 208 Кримінального Процесуального кодексу України він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Також зловмисник перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території міста, – розповів начальник Шевченківського райвідділу міліції Дмитро Чебан. Досудове розслідування триває.

peredplata