У Чернівцях проведуть фестиваль кулінарного мистецтва

Департамент економіки міської ради запрошує суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу до співпраці та участі у ХІІІ Фестивалі кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2014», який відбудеться 4 грудня у приміщенні ресторану «PALAZZO» (вул.Руська, 242).

Початок заходу об 11.00 год. Метою Фестивалю є популяризація та розвиток кулінарного мистецтва, ознайомлення з досягненнями провідних фахівців у галузі ресторанного бізнесу, підвищення професійної майстерності кухарів та кондитерів, підвищення культури обслуговування населення, відродження давніх традицій Буковинської кухні. У рамках Фестивалю відбудуться: – конкурси кухарів, кондитерів, офіціантів; – презентація композицій з карвінгу; – презентація кулінарних шедеврів; – майстер – класи тощо. Цьогорічний Фестиваль має ще одну важливу мету – підтримати та подякувати пораненим хлопцям в зоні АТО, які проходять курс лікування в військовому госпіталі.

Після представлення страв учасників Фестивалю, організатори заходу відберуть найкращі вироби кондитерського мистецтва та передадуть їх до військового госпіталю. Детальну інформацію про умови участі та порядок проведення Фестивалю можна отримати в департаменті економіки міської ради (м.Чернівці, вул. О.Кобилянської, 3, каб. № 6, тел. (0372) 551746, 526072). Чернівчани та гості міста запрошуються відвідати захід (вхід вільний).

peredplata