На Буковині надходження податку на доходи фізичних осіб до бюджету сягнули 596,5 млн. грн.

Цьогоріч грошові накопичення податку з доходів фізичних осіб у зведеному бюджеті області на 17 млн. грн. більше ніж за 11 місяців минулого року. Динаміка приросту надходжень податку на доходи фізичних осіб у звітному періоді 2014 року в порівнянні з надходженнями січня – листопада 2013 року становить майже 103 відсотки.

Стабільна тенденція збільшення надходжень на Чернівеччині спостерігається завдяки своєчасній і повній виплаті заробітної плати, її легалізації, а також результатам кампанії декларування доходів громадян. При цьому у своїй роботі податківці завжди орієнтуються на потреби і інтереси платників податків, вдосконалюючи сучасні сервіси обслуговування. Натомість, й переважна більшість платників налаштована також патріотично.

В Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області відмічають, що буковинська громада свідомо дбає, аби в цьому році кожна гривня своєчасно надійшла до бюджету, розуміючи як це важливо саме зараз – у складний для держави час.

Відтак, тільки у листопаді 2014 року надходження податку з доходів фізичних осіб у зведеному бюджеті області склали понад 61 млн. грн., що на 3,2 млн. грн. більше ніж у листопаді 2013 року та на 1,7 млн. грн. вищий за доведений індикатив.
Прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області

peredplata