Чернівецький Автомайдан вимагає люстрації екс-регіонала Шкробанця (звернення)

ГО «Автомайдан-Чернівці» звернулись до Міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі з проханням встановити можливість та доречність перебування Ігоря Шкробанця на посаді Генерального директора Державного підприємства “Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України” та розглянути можливість звільнення Шкробанця І.Д. з цієї посади.

«Автомайдан» просить пана Квіташвілі взяти до уваги те, що свого часу Ігор Шкробанець перебував в лавах Партії регіонів (http://www.rudenko.kiev.ua/parties/pru050707) та всіляко підтримував злочинний режим Януковича і його прибічників (http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=20926). Окрім того, Ігор Шкробанець займав посаду директора Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької облдержадміністрації саме за часів правління Януковича та його поплічника Папієва (http://molbuk.ua/persons/59282-shkrobanec-gor-dmitrovich.html).

«Автомайдан» закликає громадські організації Буковини долучитися до звернення, щоб не допустити до влади слуг кривавого режиму, який призвів до розстрілу мирних людей.

Чернівецький Автомайдан вимагає люстрації екс-регіонала Шкробанця (звернення)

peredplata