«Маєток Святого Миколая» відвідали діти вояків, що перебувають у зоні АТО

«Маєток Святого Миколая» відвідали діти вояків, що перебувають у зоні АТОНезважаючи на те, що до святкування Дня Святого Миколая залишається трохи більше тижня, казковий маєток у Косівському районі на Івано – Франківщині вже відвідали майже 300 дітей області, чиї батьки захищають Україну у зоні АТО.

«Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей, котрий дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Традиційно, в цей день, всі православні християни зобов’язані чинити милосердя та благодійні справи, і податкова служба не могла залишитися осторонь» – зазначив Михайло Сеничак.

Буковинські діти з радістю відвідали покої Святого Миколая, провела екскурсію його садибою та залишили йому свої листи з найпотаємнішими бажаннями, оскільки щиро вірять – небесний опікун мандрує світом, виконує задумане ними і несе свої гостинці для всіх чемних та слухняних. Кожен із маленьких відвідувачів з великим задоволенням спілкувався зі Святим Миколаєм та його помічниками – розповідаючи про себе та родину. Хлопчики та дівчата емоційно читали вірші та співали новорічні пісні у хороводах.

Обмінюючись враженнями діти по – дорослому міркували про долю нашої країни, якнайшвидшу перемогу та повернення своїх татусів живими та неушкодженими, а ще щиро просили Святого бути прихильним до усіх дітей.

Податківці Буковини, незважаючи на серйозність своєї професії, переконані, що неможливо уявити дитинство без подарунків від Святого Миколая. І вважають, що кожен має виступити в ролі Святого Миколая не тільки для своїх дітей, а й для дітей, які не мають тата чи мами, чи їх родина матеріально неспроможна подарувати подарунок, або у яких склалися інші неблагополучні життєві обставини.

«Дітям завше кажу, що ці всі добрі справи виконав Миколай Чудотворець, а ми лише трішки йому допомогли. Ми дорослі маємо пам’ятати, що благодійництво дуже важливо не тільки для нас, але й для самих дітей. Спостерігаючи за нашими вчинками – діти вчаться творити добро, а в дорослому житті зможуть проявити свою любов та піклування до інших» – наголосив Михайло Сеничак.

Поїздка буковинських дітей у «Маєток Святого Миколая» зорганізована з ініціативи начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайла Сеничака, за підтримки небайдужих та допомоги волонтерів, котрим особлива подяка, оскільки вони безпосередньо і активно долучалися до всіх організаційних моментів.

Головне управління ДФС у Чернівецькій області

peredplata