Протягом вихідних у Чернівецькій області рятувальники ліквідували 7 пожеж

20 грудня в смт. Красноїльськ Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, оскільки в будинку, де виникла пожежа, ніхто не проживав. Люди виявили пожежу вже тоді, коли вогонь повністю охопив будівлю. Цьому сприяло те, що споруда була дерев’яною. На ліквідацію пожежі були направлені рятувальники міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт. Красноїльськ, сіл Чудей та Їжівці. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю будинку, домашні речі та майно, пошкоджено перекриття будівлі.
Ще одна пожежа в житловому будинку сталася 21 грудня в селі Купка Глибоцького району. Складність пожежі полягала в тому, що в конструкції будівлі було багато дерев’яних елементів, які сприяли швидкому розповсюдженню вогню. Запізніле повідомлення про пожежу сприяло тому, що вогонь встиг поширитися по всій будівлі. Також існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташований ще один житловий будинок. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Купка та Йорданешти, які були направлені на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено покриття будинку, речі домашнього вжитку. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили врятувати від знищення житловий будинок.
Всього протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 7 пожежі, в ході ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 6 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata