Прогноз астролога: Янукович уникне трибуналу, Путіна усунуть від влади, долар по 25 гривень

Прогноз астролога: Янукович уникне трибуналу, Путіна усунуть від влади, долар по 25 гривеньНастає 2015 рік. Згідно зі східним гороскопом – це рік Синьої Дерев\’яної Кози. За прогнозом, що принесе цей рік Україні і українцям, \”Обозреватель\” звернувся до ведучого астролога давньоарійської традиції Влада Росса.

– Що очікувати Україні від 2015 року?

– Рік Кози, як ви знаєте, дуже багато значить для України. У 1991 році ми отримали незалежність. Були вибори Кравчука. Тому цей рік буде дуже важливим і переломним. Ми фактично вдруге стаємо \”самостійними\”. Україна буде єдина. Крім того, враховуючи, що Коза – це мирне тварина, то війна припиниться назавжди.

– Чи будуть якісь катаклізми або стихійні лиха?

– Якихось сильних катаклізмів я не бачу. Але Южно-Українська АЕС – це найнебезпечніше місце в наступному році. Не дай Бог, бойовики її захоплять або станеться який-небудь викид. Будемо сподіватися, що Чорнобиль в дрібних масштабах не повториться.

– Чи буде щось хороше?

– Все буде дуже складно. Маса населення через це буде залишати Україну, через що буде відстрочений безвізовий режим. Але буде хороший, успішний урожай. Головне, щоб його встигли зібрати до серпня. 

– Що чекає економіку України?

– У нас переддефолтний стан. Гривня може обвалитися до 24-25 за 1 у.о. офіційно, а не так, як зараз. Але Україна головне пережити весну і не допустити дефолту. Не допустимо дефолту, потім буде стабілізація. 2015 – більше критичний, ніж 2014. Реформи підуть туго.

– Чи будуть в Україні будь-які вибори?

– Швидше за все, у травні пройдуть місцеві вибори. Не буде ні парламентських, ні президентських. Але цей Кабмін довго не проживе. Дивіться, призначення Арсенія Яценюка було не в дуже вдалий день. До речі, 2 грудня, коли планувалося провести перше парламентське засідання, було більш вдалою датою. Але чомусь перенесли на 27 листопада. Голосування за Яценюка відбувалося в 14:59. У цей час сходила руйнівна і несприятлива сила для нього. Каже це про те, що Кабмін протягне до літа, максимум до осені і його замінять. У будь-якому випадку, буде інший прем\’єр. Все одно, від Володимира Гройсмана не відкрутитися. Він тоді займе правильну для себе посаду.

– Скажіть, немає загрози повернення Віктора Януковича?

– Янукович вже не повернеться. Але він уникне трибуналу. Він з усіма домовився і всім заплатив. Так що він уникне покарання.

– Відстане чи Володимир Путін від України?

– Путін фактично вже відстав. Сталося те, що його задавили санкціями. Він їх боїться, навіть якщо вони висунуті на папері. Путін йде назад. Він, хоч і впертий чоловік, але розуміє, що висить над прірвою. У 2017 році Путін буде відсторонений від посади.

peredplata