На Буковині ПриватБанк працюватиме усі новорічні свята

На Буковині ПриватБанк працюватиме усі новорічні святаПротягом усіх новорічних та різдвяних свят клієнти ПриватБанку зможуть здійснювати фінансові операції у звичайному режимі – через канали віддаленого банкінгу Приват24, мобільні додатки, платежі по телефону 3700, регулярні платежі, SMS-банкінг, мережу терміналів самообслуговування та банкоматів. Як повідомили в банку, усі платежі корпоративних клієнтів і приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх святкових днів.

31 грудня та 6 січня відділення ПриватБанку працюватимуть в режимі скороченого дня (на одну годину). 1 та 7 січня – вихідні дні, а 2 та 4 січня клієнтів обслуговуватимуть чергові відділення у торгових центрах Майдан, METRO, а також на Калинівському ринку. 17 січня (субота) – робочий день для всіх відділень за графіком п’ятниці (перенесено з 2 січня). У всі інші дні відділення працюватимуть у стандартному режимі.

«У святковий період наші клієнти можуть присвятити набагато більше часу рідним, друзям і близьким, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Можна абсолютно не турбуватися про своєчасне погашення кредиту, перерахування податкових платежів або оплату поставок товарів – наш банк дійсно працює цілодобово, а обслуговування через Інтернет або мережі самообслуговування дозволяє робити платежі в зручний час».

Цілодобово працюють Інтернет-банк і мобільний додаток Privat24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозит і багато іншого. Найдешевші популярні послуги (перекази, платежі, погашення кредитів тощо) можна отримати через банкомати та термінали самообслуговування ПриватБанку, адреси яких завжди є на спеціальній сторінці банку.

Для зручності буковинців, у Чернівецькій області працюють 285 терміналів самообслуговування, 141 банкомат та 39 банківських відділень, розміщених в найбільш зручних для клієнтів місцях. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).

peredplata