Щодня в ЦОПах Буковини розглядають 966 звернень та надають безкоштовно 275 адміністративних послуг

Динамічну цьогорічну статистику з обслуговування платників коментують фахівці Головного управління ДФС у Чернівецькій області, інформуючи, що в Центрах обслуговування платників податків (ЦОП) фіскального відомства Буковини безкоштовно надаються краянам в середньому в день 275 адміністративних послуг. А середня кількість розглянутих в день звернень, що надходять від відвідувачів ЦОПів, наближена до однієї тисячі (966 звернень).

Управлінці стверджують, що поруч з функціонуванням сучасних електронних сервісів, запропонованих податківцями платникам податків для зручності обміну інформацією, залишаються актуальними й користується досить високим попитом контактне спілкування безпосередньо з фахівцями територіальних органів ДФС у Чернівецькій області. Уповноважені податкові консультанти інформують та консультують відвідувачів в 13 Центрах обслуговування платників податків, розташованих при державних податкових інспекціях на базовому рівні в районах та обласному центрі.

Отже, за 11 місяців поточного року через Центри обслуговування платників податків в цілому розглянуто 167 тисяч звернень буковинців. В цих же центрах краяни отримали безкоштовно біля 70 тисяч адміністративних послуг.

Нагадуємо, що з місцем знаходження, режимом роботи Центрів обслуговування платників податків та повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами ГУ Міндоходів у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі Чернівецької області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

peredplata