Кандидат в губернатори США, який бомжував в Україні, знайшов своє кохання

Кандидат в губернатори США, який бомжував в Україні, знайшов своє коханняКандидат в губернатори штату Аризона Кері Долего, який жив в Україні у злиднях заради пошуку коханої дівчини, все-таки домігся свого.

За словами американця, спочатку він приїхав у Севастополь, де знімав квартиру і жив на заощадження. Одного разу вони закінчилися, а зняти гроші з пенсійної картки Керрі не зміг – вона виявилася заблокованою. У США у Керрі двоє синів і донька, яких він виховував один після розлучення з дружиною.

\”Я не хочу вішатися їм на шию. Я попросив їх лише допомогти розморозити рахунок\”, – заявив Долего, відповідаючи на питання, чому не звернувся по допомогу до дітей.

До того моменту, за словами Керрі, він уже кілька місяців листувався з чернівчанкою Юлією.

\”Ми списалися з Юлією і домовилися, де і коли зустрінемося в Чернівцях. Але в обумовлений час вона так і не прийшла. Моя кохана – хірург, і я тоді подумав, що вона, можливо, підписала контракт з якоюсь гуманітарною місією по типу \”Лікарі без кордонів\”. Тому й не змогла мене зустріти. А за допомогою поліції я її шукати не хотів – не хочу, щоб фото моєї коханої було в списку тих, кого розшукує міліція. Вирішив почекати, поки вона мене сама знайде\”, – пояснив Долего.

Американець залишився жити на вокзалі, ччекаючи на свою мрію.

\”Кілька тижнів я їв смажені пиріжки і спав на холодній підлозі або асфальті. Я шокований вашої поліцією – вони часто проганяли мене і моїх українських друзів з вокзалу. Доводилося ночувати на вулиці. Я сам півжиття пропрацював в поліції і знаю, що вони повинні були б допомагати людям, а не штовхати їх у яму\”, – жаліється Долего.

Після того, як американця знайшли і стала відома його історія, ту саму дівчину, яку він так відчайдушно шукав, також вдалося розшукати. 14 листопада Юля і Кері зустрілися.

Дівчина розповіла, що з Керрі через інтернет не спілкувалася і що стала жертвою інтернет-аферистів.

\”Якось я зареєструвалася на сайті знайомств. На той аккаунт я не заходила місяці два. Якось, правда, спробувала зайти, але виявилося, що там змінено пароль. Я й забула про той акаунт. А позавчора мені зателефонував невідомий чоловік і сказав, щоб я пішла в лікарню до людини, яка мене там чекає. Він пояснив, що здійснював листування від мого імені і що там все серйозно – ледь не дійшло до весілля. Чоловік дуже вибачався, пропонував гроші. Мені стало шкода Керрі, і я прийшла\”, – повідомила Юля.

Фотографуватися струнка блондинка навідріз відмовилася. Але все ж сказала, що Кері їй сподобався як людина.

\”Мені його дуже шкода. Ми домовилися, що продовжимо спілкування. Не знаю, чи буде між нами щось надалі, але ж не кожен піде на такий ризик заради любові\”, – підсумувала дівчина.
Джерело

peredplata