ДОБА НА КОРДОНІ ПРОЙШЛА НЕ СПОКІЙНО

Арбалет зі стрілами, сигарети та вантажівка із невідповідним VIN кодом, в продовж минулої доби виявили прикордонники Буковини в пункті пропуску «Порубне» спільно з митниками.
Учора по обіді, під час огляду легкового автомобіля марки «Ісузу Тропер» прикордонниками разом з митниками в багажному відділенні легковика було виявлено арбалет з оптичним прицілом «NEXT-G1» та дві стріли до нього. Як з’ясувалося пізніше 24-річного громадянина Румунії, власністю якого являлася арбалет намагався провести пристрій для стрільби стріл без жодних на то документів.
В іншому випадку охоронцям кордону довелося поспілкуватися з громадянином Болгарії. Після проведення повної ідентифікації транспортного засобу прикордонникам нарядом було встановлено, що ідентифікаційний номер шасі автомобіля не відповідає записам в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Після чого 53-річного водія було затримано до встановлення обставин правопорушення. Наразі чоловік дає пояснення співробітникам МВС у Чернівецькій області.
Дещо пізніше в цьому ж пункті пропуску прикордонникам і митниками був виявлений автомобіль марки «Фольксваген Пасат», яким повертався на Батьківщину громадянин Румунії. Останній умудрився приховати близько сотні пачок сигарет марки «Monte Carlo», у різних конструктивних порожнинах свого авто. Щодо транспортного засобу то його разом із сигаретами водій позбувся, загальна сума вилученого склала понад 33 тисячі гривень.

peredplata