Фонд держмайна шукає покупців на два відпочинкових об\’єкти області

Регіональне відділення ФДМУ по Чернівецькій області вивчає попит на об’єкти з метою приватизації із збереженням профілю діяльності, а саме:
1) Об’єкт державної власності – будівлі та споруди дитячого закладу оздоровлення та відпочинку „Юність” загальною площею 4938,5 кв.м. за адресою: Чернівецька область, Вижницький район, смт. Берегомет, вул. Піонерська, 2.
Об’єкт розташований у мальовничому куточку Буковини на березі річки Сірет, на відстані 200 м від гори Стіжок, в екологічно чистій зеленій зоні, де чудове чисте повітря з запахом справжньої хвої сприяє повноцінному відпочинку та оздоровленню дітей. До закладу підведена зручна під’їзна дорога з твердим покриттям.
2). Об’єкт державної власності – будівлі та споруди пансіонату „Буковина” загальною площею 4581,2 кв.м. за адресою: Чернівецька обл., Глибоцький р-н, с. Валя-Кузьміна, вул. Озерна, 13.
Об’єкт розташований на території Валя Кузьмінського ландшафтного парку в 15 км від м. Чернівці, в экологічно чистому місці, серед соснових та букових лісів, на березі озера.
Бажаючих придбати зазначені об`єкти державної власності на аукціоні або взяти їх в оренду просимо письмово звертатися до регіонального відділення за адресою: м.Чернівці вул.Л.Кобилиці, 21-А. Телефони для довідок: (0372) 554235, 518660.

peredplata