За ліцензії бюджет Чернівців отримав майже 12 млн. грн.

Підприємці Чернівців впродовж 2014 року сплатили до місцевого бюджету за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами 11833,9 тис. грн., що на 815,8 тис. грн. більше, аніж у 2013 році. Про це повідомляє Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що згідно з вимогами частини 20 статті Закону України від 19.12.1995 № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів», ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями чи тютюновими виробами видається за заявою суб\’єкта господарювання.

Частиною 20 статті 15 Закону № 481 передбачено, що у заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

peredplata