На Маланку чернівецьке жіноцтво зібрало 8 тис. грн. на лікування поранених військових

На Маланку чернівецьке жіноцтво зібрало 8 тис. грн. на лікування поранених військовихЛаска, любов та тепло жіночих рук і сердець допомагають одужати нашим хоробрим захисникам, які отримали поранення під час військових дій на Сході України. Небайдужі чернівчанки навідуються до бійців у госпіталях з подарунками та гостинцями, щоб допомогти солдатам швидше відновити здоров’я. А вчора двоє бійців Ігор Білик і Ярослав Верхоляк отримали особливий подарунок на новорічні свята – успішні чернівчанки передали їм зібрані на благодійному ярмарку гроші на лікування.

На Щедрий вечір, 13 січня, на Соборній площі Чернівців учасниці жіночого клубу «Успішна чернівчанка», членами якого є й чимало «ударівок» з Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», провели благодійну акцію «Панські дрібнички». Чернівчанки продавали сувеніри, вироби ручної роботи, предмети домашнього вжитку, книги та різноманітні смаколики, а супроводжували торгівлю щедрівками та вертепами. Загалом успішним пані вдалося зібрати більше 8 тисяч гривень.

З цих коштів голова ЧМПП «УДАР Віталія Кличка» Галина Марараш передала на лікування Ігоря Білика 4300 грн. Днем раніше йому зробили складну операцію (вживлення титанової пластини у ногу). Ще 5274 грн. було передано Ярославу Верхоляку, який отримав поранення в ногу і око.

Активістки щиро дякують усім небайдужим чернівчанам, які прийняли участь у благодійному ярмарку. Разом ми сила!

БукІнфо (с)

peredplata