При виявленні небезпечних предметів чи підозрілих осіб буковинців просять повідомляти СБУ

Службою безпеки України у співпраці з іншими силовими міністерствами та відомствами вживаються усі можливі заходи для недопущення дестабілізації ситуації з боку диверсантів і терористів.

Для убезпечення українських громадян, їхнього захисту та спокою рівень задіяння усіх суб\’єктів по боротьбі з тероризмом на всій території України посилюється. Реалізується масштабний комплекс дій, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів.

Просимо усіх зберігати спокій та допомагати Службі, всім іншим українським силовим структурам у боротьбі з ворогом, інформуючи про загрози вчинення диверсій, провокацій чи терористичних актів. Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

В Управлінні Служби безпеки України в Чернівецькій області діє цілодобовий телефон довіри. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності, просимо звертатися за номером: (0372) 54-02-04.

peredplata